Аксесоари

Вие сте тук


Forma vita facebookCall Forma vita

Аксесоарите - полезен и красив акцент на всяка баня

Обзавели сте банята си според желанията си, купили сте санитарните продукти, сложили сте перфектния санитарен фаянс и се монтирали мебелите и сега ви остава да се погрижите за аксесоарите, за да можете спокойно да кажете: ”Най-после имаме идеалната баня”.

Как обаче да изберете най-подходящите аксесоари, когато на пазара има изобилие от такива продукти? Разгледали сте вече много предложения на различни фирми, но все още се колебаете и не можете да вземе решение какви аксесоари да закупите?

От Форма Вита разбираме колко труден може да е изборът на аксесоари и за да ви помогнем ще ви представим основните неща, които е добре да вземете под внимание, когато се решите на подобна покупка за вашето жилище.

Основни стъпки при избор на аксесоари

Всички сме наясно, че банята в повечето жилища е най-малкото помещение. Добре би било да имаме повече място, но истината е, че почти 90% от семействата живеят с малки апартаменти, в които банята е само няколко квадрата. Затова, преди да закупите първите аксесоари, които са ви харесали в магазина, преценете имате ли достатъчно пространство, където да ги поставите.

Задължителни аксесоари в банята са дозаторите за течен сапун (или сапунерките), поставките за тоалетна хартия, поставките за четки за зъби, поставката за четка за тоалетната, за кърпи, така че е добре да предвидите за тези аксесоари местата, на които ще ги монтирате.

Ако помещението ви е малко по-голямо от стандартните, тогава можете да помислите за още някой аксесоари, които да внесат още по-голям комфорт и лукс в банята ви.

Каквото и да изберете обаче не забравяйте, че аксесоарите трябва да бъдат не само стилни и елегантни, но и практични и удобни.

Не е за подценяване и материалът, от който са изработени аксесоарите. Винаги, преди да закупите подобни санитарни продукти потърсете информация от какъв материал са изработени, тъй като на пазара се предлагат и продукти, които изглеждат много красиви, но се почистват изключително трудно, което няма да допадне на никоя домакиня, сигурни сме.

След като вече сте наясно от вида на аксесоарите и материалът, от който са изработени остава да се съобразите с останалите мебели и санитарни продукти, с които сте обзавели помещението си. Добре е да се съобразите както със стила на обзавеждане на банята, така и с цветовата гама на останалите мебели, за да можете да постигнете идеалното съчетание и между мебели и аксесоари.

Ако пък ви се вижда доста трудно да постигнете съвършения дизайн на банята си, Forma Vita може да ви бъде от помощ като ви предложи много голямо разнообразие от аксесоари от висок клас, които се отличават с иновативен дизайн, практичност, функционалност и достъпни цени.