Аксесоари за смесители

Вие сте тук

Цена:17,80 лв.
Цена:16,07 лв.
B05
Цена:5,05 лв.
Цена:4,55 лв.
B03
Цена:6,18 лв.
Цена:42,94 лв.
Цена:62,99 лв.
Стара цена:16,80 лв.
Цена:10,29 лв.

Страници


Forma vita facebookCall Forma vita

Аксесоари за смесители - придайте нова визия на банята

Обзавели сте банята си с много вкус и стил и й се радвате заслужено. Санитарните продукти, които сте монтирали ви служат добре и не смятате скоро да правите някаква големи промени в санитарното помещение. Иска ви се обаче да промените нещичко, да внесете нова, закачлива нотка в банята и се чудите какво да промените, без да се налага да сменяте мебелите, мивката или да подменяте фаянса.

Най-лесното и евтино решение е да помислите за нови аксесоари за смесители. Изненадахме ли ви?
Понякога не е нужно да се правят големи ремонти и да хвърлят големи суми за подмяна на санитарните продукти, а е достатъчно просто да подмените няколко от аксесоарите за смесители и ще постигнете промяната, от която се нуждаете, за да се чувствате още по-уютно и комфортно.
Аксесоарите за смесители, които предлагаме и от Форма Вита, могат изцяло да променят визията на банята ви. Достатъчно е просто да подмените старата слушалка на душа с атрактивна, LED душ слушалка, или да подмените душ комплекта и ще останете приятно изненадани от новия вид на банята си.

Какви аксесоаори за смесители ви предлага Forma Vita?

Дизайнерските и функционални аксесоари за смесители, които предлагаме са съобразени със съвременните изисквания при обзавеждането на санитарни помещения. При нас можете да откриете не само широка гама от разнообразни аксесоари за смесители, но и ще останете много приятно изненадани от атрактивния им, иновативен дизайн и високото качество на продуктите.
Ние сме наясно, че съвременният потребител се нуждае от свежи, смели и интересни аксесоари, които не само да внасят свежа нотка в банята, но и да са практични и удобни за употреба.
Без значение дали се нуждаете от обикновена (стандартна) душ слушалка, душ комплект, търсите душ - пита, 3 или 5 функционална слушалка, ние можем да ви предложим всичко, от което имате нужда и то на достъпни за всяко домакинство цени.
Тъкмо високото качество и достъпните цени, на които предлагаме не само аксесоарите за смесители, но и всички санитарни продукти ни правят толкова предпочитани сред българските потребители.
Разбира се, аксесаори за смесители предлагат и други производители и доставчици, но ако искате да откриете аксесоари, които да паснат идеално на дизайна на вашата баня, нищо не ви пречи да разгледате и нашите продукти.
Сигурни сме, че ще откриете точно тези аксесоари, които ще задоволят изискванията ви за стил, елегантност и качество на продуктите, които търсите да закупите.