Душ кабини/Паравани/Прагове

Вие сте тук

Цена:366,00 лв.
Цена:378,00 лв.
Цена:390,00 лв.
Стара цена:298,80 лв.
Цена:283,86 лв.
Цена:799,00 лв.
Стара цена:348,00 лв.
Цена:243,60 лв.
Стара цена:372,00 лв.
Цена:260,40 лв.
Стара цена:348,00 лв.
Цена:243,60 лв.
Стара цена:336,00 лв.
Цена:235,20 лв.
Стара цена:324,00 лв.
Цена:226,80 лв.
Стара цена:312,00 лв.
Цена:218,40 лв.
Стара цена:864,00 лв.
Цена:750,00 лв.

Страници


Forma vita facebookCall Forma vita

Душ кабини

През последните десетина, че и повече години душкабините се превърнаха в задължителен елемент в почти всяка баня. Тези санитарни продукти (голямо разнообразие от които можете да откриете и сред предложенията на Forma Vita) са удобни, комфортни и много практични, което обяснява и тяхното голямо търсене от потребителите.

Както всяко друго нещо, което купувате и при покупката покупката на душкабини има някой неща, с които е добре да се съобразите, ако искате да монтирате в дома си качествен, удобен и практичен продукт.

Как да направите своя избор на душкабини?

Достатъчно е да влезете в първия магазин, който предлага подобни продукти и ще откриете много голямо разнообразие от модели, размери, дизайн и цени на душкабини, затова е добре да сте предварително подготвени, за да направите по-бързо и лесно избора си. 
Основните неща, които са важни, когато избирате душкабини са: размер, дизайн и цени.
Размер и дизайн
Преди да започнете изобщо да търсите подобни санитарни продукти измерете свободното пространство в банята си, което сте предвидили за монтаж на душкабина. Според свободното пространство определете и формата на душкабината, която да се впише идеално в банята ви. (Днес на пазара се предлагат душкабини с правоъгълни, кръгли, ъглови форми, така че имате достатъчно голям избор). Важно е, когато избирате душкабина, тя да ви е удобна и да ви осигурява свобода на движенията.
Цени
Ако потърсите, ще откриете душкабини, които се предлагат на доста ниски цени, но нашият съвет е да се придържате към златната среда, защото всички знаем, че много евтините продукти са и с доста ниско качество. Разбира се, има и душкабини на много високи цени, които също са неприемливи за средностатистическия потребител, затова „златната среда” е идеалното решение, ако държите на добро качество на достъпни цени. (Форма Вита може да ви предложи висококачествени душкабини на приемливи цени).
Другите важни неща, които не бива да подминавате при покупка на тези санитарни продукти са:
Подът на душкабината
Много внимавайте, когато избирате подът на душкабината, тъй като той е може би най-важният елемент на кабината. Избирайте под от производител утвърден в бранша, за да сте спокойни, че няма да пропуска и е изработен качествено. Добре е също така да не се пързаля и да може да се почиства лесно.
Врати
Тук изборът е изцяло според вашите предпочитания, като можете да се спрете на изцяло стъклени, матирани врати или врати с по-специфични орнаменти.
Обикновени душкабини или кабини с екстри
И тук изборът зависи от вашите предпочитания и финансите, с които разполагате. Обикновените душкабини са оборудвани с основните неща, докато тези с екстрите се снабдени с душ-пити, водомасажни струйници, някой имат дори различно осветление, музика и т. н.