Обикновени душ кабини

Вие сте тук

Цена:799,00 лв.
Стара цена:864,00 лв.
Цена:750,00 лв.
Стара цена:900,00 лв.
Цена:790,00 лв.
Цена:340,20 лв.
Цена:599,00 лв.
Цена:254,18 лв.

Forma vita facebookCall Forma vita

Обикновени душкабини

Класическите, обикновени душкабини през последните двадесет и повече години са едни от най-предпочитаните санитарни продукти, когато дойде време за обзавеждане или ремонт на банята.

Разбира се, никой не спори, че разнообразието от душкабини днес е огромно и на пазара се предлагат както обикновени, така и душкабини, които са оборудвани с хидромасаж, парен ефект, музикално и светлинно оформление и още куп екстри, но истината е, че този тип душкабини все още не са достъпни като цена за средностатистическия български потребител.
Форма Вита залага на класическите обикновени душкабини, които са с много високо качество, предлагат комфорт и удобство и са на много достъпни за клиентите ни цени.

Защо да заложите на душкабини?

Всъщност, вариантите за обзавеждане на банята ви са три: монтаж на вана, душ или душкабина.
Душът е подходяща хрумка, ако имате съвсем малка баня и няма как да монтирате душкабина или вана.
Ваната е добро решение, но за да я поставите ще ви трябва доста свободно пространство в банята, което невинаги е налично в голяма част от българските жилища. Ваната има своите предимства, но има и някой недостатъци като по-голям разход на вода и по-трудно почистване.
Душкабините са идеалното решение, ако търсите комфорт и удобство в банята. На пазара се предлагат душкабини от различен ценови клас, в различни размери, форми и цветове и всеки може да направи своя избор според финансите и желанията си. 

Предимства на обикновените душкабини от Forma Vita

Класическите, обикновени душкабини са много по-изгодни за бюджета ви и ако са качествени (каквито са санитарните продукти, предлагани от Forma Vita) ще ви служат дълги години занапред.
Монтажът на подобни санитарни продукти е много лесен и ако сте дори и малко технически грамотни, можете да си монтирате душкабините и сами.
Разнообразието от размери и дизайн на обикновените душкабини е много голямо и можете много по-лесно да откриете точно тази форма и размер, който да пасне идеално в банята ви.
Почистването и поддръжката на класическите душкабини е много лесна, като можете да я почиствате само с малко сапун и вода и тя ще изглежда като току-що доставена ви от магазина.
Обикновено душкабините се продават отделно от коритата, но за да сме от помощ, ние предлагаме обикновени душкабини в комплект с коритото, като така от една страна улесняваме потребителите, когато могат да закупят напълно окомплектована душкабина, готова за монтаж, а от друга страна можем да предложим висококачествен продукт на доста приемлива цена.