Капаци

Вие сте тук


Forma vita facebookCall Forma vita

Капаци за тоалетни чинии

Може би изборът на капаци и дъски за тоалетни чинии ви се струва маловажно начинание, но при покупката и на тези санитарни аксесоари си има доста особености, за които е добре да имате предварителна информация, за да изберете подходящия модел капаци за вашата тоалетна.

Forma Vita предлага много голямо разнообразие от капаци и дъски за тоалетни чинии, които са изработени от висококачествени материали, предлагат се с изключително стилен дизайн и са подходящи за различните модели тоалетни чинии, които се предлагат на пазара.

При избора подходящите капаци и дъски за тоалетната трябва да знаете, че …

Макар, че е много хубаво капаците и седалките да са красиви, по-важното е да бъдат изработени от качествени материали. Материалите, от които се изработват съвременните капаци и седалки са основно два вида: пластмасови (масовите) и дървени. 
Пластмасовите седалки и капаци, (каквито можете да откриете и във Форма Вита) се делят от своя страна на два подвида: дуропластови (термоактивни) и полипропиленови.

Дуропластови
Този вид седалки и капаци са много добро решение, ако търсите качествени дъски за тоалетната си, които да ви служат, без проблем дълго време. Предимството на този вид капаци е, че се почистват буквално с едно движение и не променят цвета си (дори и след години експлоатация). Дуропластовите капаци и дъски са и антибактериални, което е още едно немаловажно предимство. Предлагат се в широка гама от цветове и цветови комбинации, така че няма да имате проблем да откриете точния цвят за вашата тоалетна.

Полипропиленови
Този вид капаци и седалки са леки, удобни и се предлагат на много достъпни цени. Могат да бъдат произведени в разнообразна цветове гама и дори в капаците могат да бъдат вградени интересни елементи, което им придава много атрактивен и интригуващ вид. Недостатъкът на полипропиленовите дъски и капаци е, че се надраскват лесно и ако не внимавате как сваляте капака има опасност да го пукнете.

Дървените седалки не са много популярни на нашия пазар, но в някой страни от ЕС са предпочитани. Дървените капаци се произвеждат предимно от МДФ, предлагат се в голямо разнообразие от цветове и могат да се открият на ниски цени. Недостатъците им са, че са доста тежки, поддържат се много по-трудно и се чупят доста лесно.

На какъвто материал и дизайн на тоалетните седалки да се спрете обаче, задължително обърнете внимание на пантите, тъй като ако пантите не са качествени, какъвто и модел да изберете, много скоро ще ви се наложи да го подмените.
Ако не искате да купувате дъски и капаци всеки месец, можете да се доверите на нашите предложения. Forma Vita е от години на пазара на санитарни продукти и може да ви осигури капаци и седалки с атрактивен дизайн и високо качество.