Конзоли и полуконзоли

Вие сте тук


Forma vita facebookCall Forma vita

Конзоли и полуконзоли за мивки - перфектното решение за банята

Конзолите и полуконзолите за мивки и умивалници са предназначени да скриват сифоните и тръбите на канализацията и да придадат естетичен и стилен вид на банята. Тези санитарни продукти могат да се открият в доста голямо разнобразие като дизайн и ако решите да закупите конзола или полуконзола, можете да разгледате и предложенията на Форма Вита.

Конзолите и полуконзолите, които предлагаме на своите клиенти са изключително стилни, атрактивни и се вписват във всеки един стил в обзавеждането на банята. Можем да предложим конзоли и полуконзоли в ретро, класически или модернистичен стил, изработени от висококачествен порцелан и керамика, които предлагаме на много достъпни цени.

Какво е добре да знаете за тези декоративни санитарни продукти?

Вече споменахме, че основната задача на конзолите и полуконзолите е да скриват меките връзки, сифоните и канализационните тръби за водата, като по този начин придават много стилен и елегантен вид на банята.
В зависимост от желанията (или от свободното ви пространство) можете да се спрете на конзоли или полуконзоли. Конзолите най-грубо казано представляват едно „краче”, което се монтира под мивката и стига до пода на банята, създавайки усещане на завършеност и елегантност. Този вид санитарни продукти се наричат още „пиедестал” и са предпочитани от потребителите, които разполагат с малко свободно пространство в банята.
Полуконозлите също имат своите почитатели, които търсят да открият перфектното решение да оползотворят всеки свободен сантиметър от банята. Полуконзолите (съвсем очевидно от името им) също се монтират под мивката, за да скрият меките връзки и канализацията, но не достигат до пода на банята. Този вид продукти също са предназначени най-вече за малки бани, тъй като не заемат много място.
И двата вида конзоли се закрепят както под мивката, така и за стената, поради това се наричат и стенни конзоли и полуконзоли.
Монтажът на тези санитарни продукти е изключително лесен, тъй като почти всички производители и доставчици ги предлагат окомплектовани с всички необходими за монтажа им елементи.
На пазара могат да се открият конзоли и полуконзоли на различни цени, но ако държите на качество на доста разумни цени, Forma Vita може да ви предложи голямо разнообразие от размери и стилен дизайн на тези санитарни продукти.
Макар, че функцията на тези санитарни продукти да е декоративна, тяхното значение за цялостния вид на банята не бива да се подценява в никакъв случай. Затова, ако държите да имате перфектната баня, помислете за монтаж на конзоли или полуконзоли за мивки, за да постигнете ефекта, който желаете.