Моноблокове

Вие сте тук


Forma vita facebookCall Forma vita

Моноблокове

За моноблок говорим, (за който все още не е наясно какво е това) когато тоалетната чиния и казанчето са излети заедно (и се монтират заедно). Това е сравнително нова технология, която се прилага за изработка на компактни тоалетни чинии, която улеснява значително потребителите. Моноблоковете се изработват предимно от порцелан, удобни са за монтаж и са лесни за поддръжка, затова и имат толкова много почитатели.

Ако и вие сте се насочили към покупката на моноблок за вашата тоалетна, ето на какво трябва да обърнете внимание, при да направите своя окончателен избор.

Как да изберете моноблок?

Както с всяка една покупка, която изисква монтаж на определено място в дома и тук първото, с което трябва да се съобразите, е свободното пространство, с което разполагате. Вземете ли това предвид, ще можете да определите дали имате нужда от ъглов, кръгъл или квадратен моноблок. 
По-важно от свободното пространство и формата на моноблока е да обърнете внимание къде е поставена тръбата за мръсния канал. Това е изключително важно, тъй като има моноблокове със задно и с долно отичане и ако не обърнете внимание на това къде е тръбата, можете да сгрешите в избора на точния модел моноблок за вашата тоалетна.
Обърнете внимание и на извода на чистата вода, защото е важно, когато пускате водата, тя да има добро налягане и да може да почиства по-добре тоалетната чиния.
При покупка на моноблок задължително попитайте за гаранция на санитарния продукт, който купувате.
Избирайте модели, които са практични и удобни, почистват се лесно и за монтажа на които не е наложително да имате кой знае какви познания по ВиК.
Forma Vita е сред водещите производители и доставчици на пълната гама от санитарен порцелан и може да ви предложи моноблокове на много достъпни цени, така че ако търсите качествен продукт, който да ви служи дълги години без никакви проблеми, можете да разгледате и нашите предложения.
При нас ще откриете доста голямо разнообразие от моноблокове с долно или задно отичане, които са изработени според всички съвременни изисквания за качество. Дизайнът на нашите продукти се отличава с изчистени форми, а комфортът и удобството при употребата им ги прави предпочитани от голяма част от потребителите.
Производителите и доставчиците на моноблокове са наистина много и можете да откриете голямо разнообразие от санитарен порцелан, но ако търсите качество на достъпни цени - Форма Вита може да ви осигури точно моноблока, от който ще останете много доволни.