Тоалетни чинии

Вие сте тук


Forma vita facebookCall Forma vita

Тоалетни чинии

Когато става въпрос за покупка на тоалетни чинии, удобството и комфорта, които осигуряват не бива да се подценява. Макар и голяма част от потребителите си мислят, че това е просто санитарен порцелан, който трябва да закупят и монтират (защото без него няма как) и не е толкова важно дали тоалетната чиния ще е удобна или не, това е голяма грешка, която вие е добре да не допускате.

Тоалетните чинии, които ще закупите и монтирате във вашата тоалетна трябва да отговарят на няколко изисквания, ако искате да се чувствате удобно и комфортно, когато се усамотите в WC помещението.

Какво е важно да вземете под внимание, когато избирате тоалетни чинии?

Моделите на този вид санитарен порцелан, който се предлага в наши дни са много и преди всичко трябва да обмислите добре дали имате нужда от моноблок, стояща или конзолна тоалетна чиния. Моноблоковете са най-популярни към момента сред потребителите, но ако ви се иска нещо по-стандартно и класическо като модел, добро решение би било да се спрете на стандартните, стоящи тоалетни чинии.
Този тип чинии могат да бъдат изработени в различни форми и от различни материали, но най-разпространените форми са „паница”, „фуния” и тип „козирка”, а материалът обикновено е порцелан. Всеки един от тези типове тоалетни чинии има своите предимства, затова обмислете добре кой тип е най-подходящ за вашата тоалетна, преди да направите покупката си.
Модели на чинии за WC можете да откриете много (Форма Вита също предлага голямо разнообразие на санитарен порцелан на добри цени), но преди да закупите избрания модел и тип обърнете внимание на това с какво отичане и тоалетната чиния и къде е тръбата за мръсния канал в помещението, където ще я монтирате.
Видовете отичане, с които се предлагат тоалетните чинии са основни два: с вертикално или с хоризонтално отичане. За да разберете с какво отичане е тоалетната чиния, която сте избрали, погледнете къде е изводът (ако е с вертикално отичане изводът ще е отдолу, а ако е с хоризонтално ще е към вертикалния щранг отзад).
Ако сте се спрели само на тоалетна чиния, тогава трябва да помислите и за казанче, като и тук изборът ви е голям и само от вашето желание (и финанси) зависи на какво казанче ще се спрете.
Ако търсите тоалетни чинии с добро качество и на приемливи цени, можете да разгледате и продуктите на Forma Vita. Санитарният порцелан, който предлагаме, е съобразен с всички изисквания за качество, а цените, на които предлагаме нашите продукти ще ви зарадват със сигурност.