Сифони

Вие сте тук

Страници


Forma vita facebookCall Forma vita

Сифони

Колкото и добре да изглежда вашата кухня, баня или тоалетна, колкото и скъпи мебели и санитарни продукти да сте закупили и поставили, нямате ли качествени сифони, които да отвеждат водата - нямате да можете да използвате нито кухнята, нито банята.

Обикновено, по-голямата част от потребителите се сещат за сифоните едва когато всичко в кухнята или банята е готово и тогава започва едно чудене, търсене и обмисляне на какви сифони да се спрат.
Ако искате да избегнете цялата тази суматоха, можете да се ориентирате бързо и лесно, като разгледате сифоните, които от Форма Вита предлагаме.
Разполагаме с много голямо разнообразие от сифони не само за умивалници, но и за перални, съдомиялни машини, вани, WC, така че можете бързо и лесно да се ориентирате при покупката си. А ако не сте много наясно от какъв сифон се нуждаете, за да монтирате умивалника или пералнята си, нашите служители ще ви насочат и ще ви помогнат при избора.

Кои са основните неща, които трябва да знаете, когато избирате сифони?

Вече споменахме, че сифоните са едни от основните елементи, от които се нуждае всяка една кухня, баня или тоалетна, тъй като благодарение на тях се осигурява правилното функциониране на канализационната система в дома. Ако на мивката или на пералнята няма поставен сифон, водата няма да може да бъде отведена в канализацията и на практика няма как да използвате уредите и санитарните си продукти.
Сифоните играят метафорично казано „топлата връзка” между умивалника, мивката, пералнята или ваната с канализационната система. Включвайки пералнята или отварайки кранчето на водата в кухнята, сифоните я поемат, като едновременно с това предпазват дома ви от навлизането на неприятни миризми и пречат на изтичането на твърди частици в канализацията.
Сифоните, които в момента се предлагат на пазара са основно два вида: класически и с гъвкава връзка. Класическите модели са предпочитани за монтаж за мивки в кухнята, тъй като ако има попаднали нечистотии или предмети в сифона, той лесно може да бъде отворен и почистен. 
За умивалници, бани, тоалетни, перални, съдомиялни машини се предпочитат сифоните с гъвкава връзка, тъй като са лесни за монтаж и са много практични. 
Без значение на какви сифони ще се спрете обаче, задължително трябва да обърнете внимание на уплътненията и сглобките. Самите сглобки трябва да са направени така, че дори и да нямате под ръка инструменти, да можете да ги завиете добре дори и с ръка, без никакъв проблем.
От Форма Вита сме се погрижили да ви предложим сифони за вашия дом, които са не само разнообразни като размери, но и са изработени с внимание към детайлите.