Серии смесители

Вие сте тук


Forma vita facebookCall Forma vita

Смесители за кухни и бани

Смесителите са от дълги години на българския пазар и няма домакинство, което да не се възползва от удобството, което тези санитарни елементи предлагат.

Какво представляват тези санитарни продукти ?

Само название на продукта показва, че основната му „работа” е да смесва водата. Смесителите са сложни механизми, благодарение на които не се налага да използвате отделни кранчета за топла и студена вода, а можете с едно просто движение да смесите водата така, че тя да е с нужната ви температура.
Forma Vita предлага на своите клиенти голямо разнообразие от смесители за бани и кухни, които се отличават с практичност, атрактивен дизайн, лесен монтаж и достъпни цени.
В момента в търговската мрежа има много голямо разнообразие от смесители за баня, което може да е объркващо за голяма част от потребителите. Трудността при избора на тези продукти произтича от факта, че на пръв поглед всички смесители изглеждат еднакво добре, но цените им са в доста широк диапазон, което е поражда въпроси в потребителите, които искат да закупят качествени смесители за кухня на добри цени.

Как да направите правилен избор на смесители за вашия дом?

Факторите, на които трябва да обърнете внимание са няколко:
Къде ще поставите смесителите? Макар че никой няма да ви попречи да монтирате смесители за баня в кухнята си и обратното, ако държите всичко в кухнята или банята ви да е перфектно, добре е да изберете смесителите според предназначението им. Форма Вита предлага широка гама от смесители за кухни и бани, така че няма да е никакъв проблем да изберете модел, който ще е подходящ за вашето жилище.

От какъв материал са произведени? Материалът наистина не е за подценяване, тъй като колкото по-качествен е той, толкова по-дълговечни ще са и смесителите. В магазинната мрежа можете да срещнете смесители за баня, изработени от метална сплав, неръждаема стомана, пластмаса, керамика, хром, дори и такива със сребърно или златно покритие, но е добре да знаете, че смесителите от хром са най-предпочитани, тъй като хромът е материал, който е изключително издръжлив, трудно корозира и деформира и се почиства много лесно.

Как се монтират? Почти всички модели от съвременните смесители за кухня се монтират много бързо и лесно и дори да не сте извършвали подобна подмяна до сега ще можете да се справите и сами, но все пак, преди покупката е добре да потърсите малко повече информация от консултантите, които ще ви разяснят детайлно как да монтирате вашите смесители.

С какъв дизайн да са смесителите? Тук решението е изцяло ваше, но нашият съвет е да следвате стила, в който сте решили кухнята или банята си, за да постигнете елегантния завършек на тези помещения.