Душ системи

Вие сте тук

Душ системи
Цена:279,00 лв.
Душ системи
Стара цена:360,18 лв.
Цена:342,17 лв.
Душ системи
Стара цена:330,76 лв.
Цена:314,22 лв.
Душ системи
Цена:97,26 лв.
Душ системи
Стара цена:222,26 лв.
Цена:211,15 лв.
Душ системи
Цена:101,85 лв.
Душ системи
Цена:99,03 лв.
Душ системи
Стара цена:330,76 лв.
Цена:297,68 лв.
Душ системи
Стара цена:465,02 лв.
Цена:402,61 лв.
Стара цена:16,80 лв.
Цена:10,29 лв.

Forma vita facebookCall Forma vita

Душ системи

Душът е наличен във всяка баня, без значение дали става дума за обикновен душ или душ система. Този санитарен продукт ни осигурява необходимия комфорт по време на къпане и без него (да си го кажем направо) къпането ни няма да е толкова ефективно.

Ако влезете и разгледате който и да е магазин, в който предлагат подобни санитарни продукти, може би ще ви се стори лесно да направите своя избор. Обикновено потребителите си казват: „Това е душ, какво толкова има да избирам”… и грешат.
Грешат, защото разнообразието от душ системи е толкова голямо, че за да се направи правилния избор отнема доста време.
Ако искате да си спестите от времето и парите, можете да разгледате предложенията за душ системи, които предлага и Forma Vita. Компанията ни е сред водещите производители на санитарни продукти и може да ви предложи душ системи с атрактивен дизайн на много изгодни цени. При нас ще откриете както душ системи със смесители, системи без смесители, комплекти от душ и слушалки, така и още много други модели, които са не само качествени, но с много атрактивен и едновременно с това практичен и изчистен дизайн.

Какво представляват душ системите?

Съвсем накратко, тези системи се състоят от панел, колона и душ със смесител или без смесител и осигуряват комфорта по време на къпане. Дизайнът на съвременните душ системи е стилен, елегантен и замислен така, че санитарния продукт да не заема много място и да може да се впише във всеки стил, в който е решен интериора на банята.
Моделите на тези санитарни продукти са доста, но най-популярните (и на най-достъпни цени) са душ системите, които се състоят от душ, смесител и „слушалка”. В зависимост от допълнителните функции, които притежават (или не) цените им варират в доста широк ценови диапазон.
Форма Вита предлага много голямо разнообразие от душ системи, които са предпочитани от голям брой потребители, заради стилния им дизайн, доброто им качество и достъпните цени, на които се предлагат.
Душ системите, които можем да ви предложим притежават различни функции като работа в различни режими, настройка на струята на водата и още много други допълнителни екстри, които ще направят минутите ви в банята комфортни и много приятни.
Изборът на душ система може и да изглежда лесен, но не е. Затова преди да закупите подобна система за своята баня, консултирайте се с нашите специалисти, които с удоволствие ще отговорят на вашите въпроси и ще ви препоръчат душ системите, които ще паснат идеално в банята ви.