Стоящи

Вие сте тук

Capri
Стара цена:94,95 лв.
Цена:85,45 лв.
Bergamo
Цена:52,46 лв.
Bergamo
Цена:47,97 лв.
Sky River
Цена:56,41 лв.
Стара цена:60,70 лв.
Цена:24,24 лв.

Страници


Forma vita facebookCall Forma vita

Стоящи смесители

Ако ви предстои обзавеждане или ремонт на кухнята или банята, най-вероятно се питате дали на стенни или стоящи смесители да се спрете. Това е напълно логично, предвид факта, че в днешно време разнообразието от смесители е огромно не само като дизайн, качествено и цени, но и като видове. Достатъчно е да разгледате предложенията на няколко магазина, които предлагат санитарни продукти, за да се озовете сред изобилие от смесители и само от вашите желания и изисквания зависи на какъв модел да се спрете.

И все пак, ако досега не сте купували смесители, как да избере най-подходящите за вашето помещение?

Истина е, че разнообразието от смесители е огромно, но също така е истина, че без значение на каква форма и дизайн на този санитарен продукт ще се спрете, първото, което трябва да решите, е дали искате стенни или стоящи смесители.
И двата вида имат своите предимства, затова и решението ви може да е трудно, но все пак е добре да знаете, че макар и от двата вида да има модели предназначени специално за бани или специално за кухни, голяма част потребителите предпочитат да монтират стенните смесители в кухните, а за баните се спират на стоящи.
Разбира се, няма точно определено правило какъв смесител къде да поставите, така че това е наистина лично решение, но нека поговорим за стоящите смесители.
Стоящите смесители за кухни и бани са много търсени от потребителите през последните години, тъй като придават стил, елегантност и завършеност на всяка кухня и баня. Този вид смесители се вписват перфектно във всяка модерна кухня и баня и внасят много красота в дома и се монтират много лесно.
Форма Вита предлага много широка гама от форми и дизайн на стоящи смесители, които са изработени от качествени материали, притежават елегантност, собствена индивидуалност и които са много удобни и практични за употреба.
Ако решите да монтирате стоящи смесители за баня или кухня е добре да знаете, че най-популярните разновидности на този тип смесители са основно три: едноръкохваткови, двуръкохваткови и смесители с висок чучур.
И трите вида ще ви вършат добра работа, но ако търсите смесители за кухня е добре да разгледате предложенията на Forma Vita за смесители с висок чучур, тъй като високия чучур дава повече свобода на движенията и е по-практичен за използване при работа в кухнята.
Едноръкохватковите и двуръкохватковите модели стоящи смесители също не са за подценяване, така че можете да хвърлите един поглед и на тези наши модели, а ако ви е трудно да изберете сами, нашите консултанти могат да ви помогнат в избора, като ви дадат професионални съвети.