Вана/Душ

Вие сте тук

Capri
Стара цена:123,01 лв.
Цена:110,71 лв.
Стара цена:187,50 лв.
Цена:110,40 лв.
Стара цена:218,75 лв.
Цена:143,64 лв.
Ravena
Стара цена:126,57 лв.
Цена:94,93 лв.
Стара цена:111,13 лв.
Цена:48,00 лв.

Forma vita facebookCall Forma vita

Смесители за душ/вана - прилики и разлики с останалите видове смесители

Благодарение на иновативните разработки на инженери и дизайнери, от доста години можем да се възползваме от практичните и удобни смесители в банята. На пазара се предлагат изключително стилни, атрактивни, лесни и удобни за употреба смесители за кухни и бани, но като че ли най-интересни модели и нестандартни дизайнерски решения ни предлагат производителите за смесители за душ и вана.

Forma Vita също може да ви предложи много атрактивни и интересни модели смесители за душ/вана. Моделите, които предлагаме за подходящи за всяка баня, тъй като стилни, практични и се вписват идеално във всеки дизайн.
Смесителите, които предлагаме отговарят на всички изисквания за качество, моделите са семпли, иновативни, а цените със сигурност ще ви допаднат.

Има ли разлика между смесителите за кухни и смесителите за душ/вана?

Говорим за смесители и без съмнение всички сме наясно, че основната функция на тези санитарни продукти е да смесват топлата и студената вода до желаната от нас температура.
Тогава каква е разликата между останалите видове смесители и тези, които са предназначени за душ/вана?
Всъщност, разликата между смесителите е много малка, но същевременно с това доста важна и тя е, че за разлика от моделите, предназначени за кухни и бани, смесителите за душ/вана задължително трябва да са комбинирани. Този вид санитарни продукти притежават кран - букса, който насочва на къде да потече водата (от душа или да напълни ваната). Тези смесители се наричат комбинирани и се предлагат както като с една ръкохватка, така и класически (с две ръкохватки).
Отчитайки предпочитанията на нашите потребители можем да кажем, че по-голямата част от клиентите на Форма Вита избират двуръкохватковите модели, с които се работи много лесно, а дизайнът на смесителите е много разнообразен и атрактивен. При нас можете да откриете модели с различен дизайн на ръкохватките - от класическите кръстообразни, до ръкохватки „лостчета” и стандартните пластмасови. 
Разбира се, на пазара могат да се открият както смесители за душ/вана на ниски цени, така и дизайнерски модели, (някой от които имат вградени камъни Сваровски или са с позлатени ръкохватки), но истината е, че и едни качествени смесители от икономичните серии ще ви свърши идеална работа.
На каквито и смесители за душ/баня да се спрете, важното е те да са ви удобни, да имат дизайн, който да отговаря на вашите желания и да се монтират лесно.
Ако искате да откриете бързо и лесно своите смесители, можете да разгледате санитарните продукти, които и ние предлагаме.