Форма Вита България АД - качество на добри цени, което всеки познава!

Вие сте тук

Forma Vita е една от най-разпознаваемите и предпочитани марки, когато стане дума за качествени санитарни продукти на добри цени.

Какво ни отличава от останалите марки в бранша?

Продуктите с марката Forma Vita, които предлагаме на своите клиенти са с атрактивен и ергономичен дизайн, произведени от висококачествени материали и в унисон с най-новите тенденции в интериорния дизайн и обзавеждането.

За нас е много важно да можем да отговорим на изискванията на потребителите, затова се стремим да им предложим разнообразна гама от санитарни продукти. Нашите клиенти могат да открият при нас смесители, смесителни батерии, санитарен фаянс, тоалетни, душове и душкабини, мивки, вани, аксесоари за баня, цялостното обзавеждане за баня и още много продукти, необходими, за да се осигури комфорта и удобството на домакинството.

Защо потребителите избират Forma Vita?

Санитарните продукти с марката Форма Вита са предпочитания избор на над 80% от българските потребители, тъй като могат да им осигурят едновременно елегантен дизайн, високо качество и достъпни цени.

Качеството на продуктите ни е от най-голямо значение, защото сме наясно, че това е инвестиция, която не се прави всеки сезон и клиентите ни се нуждаят от качествени продукти, които да им служат дълги години занапред.

Знаем, че в днешно време покупката на санитарни продукти за кухнята, банята или подмяната на цялостното обзавеждане на банята е доста скъпо начинание, затова на първо място се стремим да предложим високо качество на предлаганите смесители за кухня, mivki, душкабини или аксесоари за баня.

Санитарните продукти, носещи търговската марка Forma Vita се отличават с ергономичен и стилен дизайн. Практичността, която се съчетава перфектно с изчистения и стилен дизайн на смесителите за кухня и баня, душовете, мивките и душкабините са високо ценени от потребителите ни.

Индивидуални и цялостни решения за кухнята и банята?

От Forma Vita се стремим да бъдем от полза на всеки наш клиент, затова предлагаме и цялостни решения за кухнята и банята. Наясно сме, че понякога е трудно да се закупят отделни изделия като санитарен фаянс, тоалетна чиния, mivki, аксесоари за баня, които да се съчетаят перфектно в банята. Затова предлагаме цялостно обзавеждане за баня, за да улесним нашите клиенти при избора им.

Основна мисия и цел

Единственото, към което се стремим, е да продължаваме да сме от полза на нашите клиенти, като им предлагаме висококачествени санитарни продукти с практичен и атрактивен дизайн на цени, които всяко българско домакинство може да си позволи.

Forma Vita - качество на добри цени, което всеки познава!


Forma vita facebookCall Forma vita